Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok.
Maalesef, aradığınız sayfa bu blogda yok.

DİYANET: YOLSUZLUK YAPAN, HIRSIZDIR..!

DİYANET: YOLSUZLUK YAPAN, HIRSIZDIR..!
MHP lideri Devlet Bahçeli başbakana yönelik “ŞEREF ve HAYSİYET SAHİBİ OLMANIN YOLU, YARGI NEZDİNDE HESAP VEREREK AKLANMAKTAN GEÇER..!” derken, Rafet Vergili ve kardeşi Gültekin Vergili yıllardır Karabük'te "vergi dolandırıcılığı"ndan, Antalya-Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi'nde de "sigortadan para almak için yakıt yüklü kuru yük gemisini yakmaktan" yani dolandırıcılıktan yargılanıyor. Bu Vergili, kardeşler taa 2002 yılından bu yana Ağır Ceza Mahkemelerinde yargılandıkları halde, hala bu konularda kamuoyuna açıklama yapmaktan neden kaçıyorlar..? Yargıtay kapılarında dolaşan bu kirli ve karanlık dosyaların akıbeti ne oldu..? Karabük Belediye Başkanı bu konuda niye konuşamıyor, açıklama yapamıyor..? Üstteki resmin üzerine TIKLA OKU..!

RAFET VERGİLİ ADLI SORUMSUZ KİŞİ, YILLARDIR ÇÜRÜYEN BU BİNANIN ZARARINI KARŞILAYACAK MI..?

RAFET VERGİLİ ADLI SORUMSUZ KİŞİ, YILLARDIR ÇÜRÜYEN BU BİNANIN ZARARINI KARŞILAYACAK MI..?
Bu yapı "Belediye Hizmet Binası" olarak 2007 yılında yapıldı. Rafet Vergili 2009 yılında "Belediye Başkanı olursam o binayı kullanmayacağım, oranın hastane olarak kullanılmasını sağlayacağım" demişti... O günün parasıyla yaklaşık 18. 000.000 TL harcandı bu bina için.. Tam 7 yıldır kullanılmıyor. BİNA ÇÜRÜYOR.. Peki, bu işin hesabını kim verecek..? Soruyoruz: BU BİNA RAFET VERGİLİ'NİN KENDİ MALI MÜLKÜ OLSAYDI, ÇÜRÜMEYE BIRAKIR MIYDI..? Karabük'ün sorumsuz Belediye Başkanı Rafet Vergili, "üzerinde tüyü bitmedik yetimin hakkı olan" bu binayı niye çürümeye terketti..? Bu işin hesabını nasıl verecek..? Hani, belediyenin 5 kuruşunu heba etmeyecek, tüyü bitmedik yetimin hakkını koruyacaktın..? Bu binayı yıllar yılı çürümeye terketmenin bedeli ve 7 yıllık oluşan "Kamu Zararı" dileriz burnundan fitil fitil gelir.. Allah, bunun hesabını senden sorar elbette.. Yanına kar kalacağını zannetme.. Tüyü bitmedik yetimin hakkı var o binanın temelinde....! "tTUVALET BİLE OLMAZ" dediğin o binayı şimdi "VALİLİK BİNASI YAPALIM" derken hem Karabük halkı ile, hem de Valilik makamı ile dalga geçiyorsun.. Çürüyen aslında o bina değil, sensin ey ŞerrKpk..! Bu dünya hiçkimseye baki değil..

DEVLET BAHÇELİ, ASIL MHP'NİN KİRİNİ ve PİSLİĞİNİ NASIL TEMİZLEYECEK..?

Devlet Bahçeli konuşurken(TalkShow sergilerken) yanındakiler gülüyor.. Video'yu izleyin, siz de güleceksiniz.. Bahçeli'nin haline..!

RAFET VERGİLİ, BATTI ama ÇIKAMADI..!

RAFET VERGİLİ, BATTI ama ÇIKAMADI..!
RAFET VERGİLİ BU HALLERE Mİ DÜŞECEKTİ..? Karabük'ün MHP'li Belediye Başkanı Rafet Vergili, onca eleştirilere rağmen ısrarla yaptırdığı alt geçitte makam arabasıyla mahsur kalınca , suların içinde uzun süre kurtarılmayı bekledi. Sonunda bir iş makinası aracılığı ile "kendi kazdığı o kuyu"dan ancak çıkabildi. Resmin üzerine Tıklayın, İzleyin..!

HÜSEYİN ERER ve ŞAKİR EKŞİ İTTİFAKININ KİRLİ BELGESİ !...

HÜSEYİN ERER ve ŞAKİR EKŞİ İTTİFAKININ KİRLİ BELGESİ !...
YUKARDAKİ TABELAYA İYİ BAKIN ! BU BİNANIN MALİYETİ YAKLAŞIK 20 TRİLYONA NASIL ULAŞTI ? KARABÜK'ÜN MALINI MÜLKÜNÜ YAĞMALAYAN SOYGUN ŞEBEKESİ ORTALARDA YOK..! BU İŞİN HESABINI SORAN DA YOK..!